Toont alle 5 resultaten

Screenline – Jaloezie zonwering tussen isolatieglas

Voordelen van Pilkington Insulight™ met ScreenLine®

U kunt zelf de mate van privacy bepalen en hoeveel (zon)licht er binnenkomt
– De zonwering is onderhoudsvrij (uitgebreid beproefd en storingsvrij).
– De zonwering kan niet beschadigen
– De zonwering wordt niet nat, gaat niet roesten en wordt niet stoffig
– Uitstekende zonwerende eigenschappen


EENVOUDIGE MONTAGE
De montage van Screenline isolatieglas is in principe exact hetzelfde als met normaal isolatieglas. Afhankelijk van de glaspakket dikte, bijvoorbeeld 30mm bij een glasdikte van 4mm-4mm en een spouw van 22mm en 32.37mm bij de 4mm/33.1 uitvoering. Als uw huidig kozijn een standaard dubbelglas ruit heeft, dan is deze waarschijnlijk 24mm Dat betekent dan dat het kozijn iets uitgefreesd moet worden of andere dikte glaslatten toepassen om ruimte te winnen. Eventueel kunt u dan ook gebruik maken van opdeklatten. Pilkington Insulight™ met ScreenLine®.
Dat is een innovatief systeem waarbij de zonwering in uw isolatieglas geïntegreerd is. Doordat vuil en wind geen vat meer hebben op uw zonwering blijft deze als nieuw. Vanaf nu draagt uw zonwering bij aan de uitstraling van uw woning.

ScreenLine® jaloezieën
Het uitgebreide palet aan uitvoeringen en kleuren vindt u altijd een zonwering die aan uw wensen voldoet.
Uitstekende zonwerende eigenschappen.
Bij ScreenLine® werkt uw zonwering perfect samen met de HR++-functie van het glas. Als u de jaloezieën sluit, wordt de zon geweerd voordat deze de ruimte achter het glas kan verwarmen. Met de jaloezieën open gekanteld laat u de gewenste hoeveelheid warmte en licht binnen. De HR-coating op de binnenruit zorgt ervoor dat deze warmte binnen blijft.
Veilig
Niemand kan zich verwonden aan de jaloezieën. De bediening is zo ontworpen dat kinderen er niet verstrikt in kunnen raken.
De jaloezieën zijn door middel van één bediening zowel kantelbaar als optrekbaar. Als u de jaloezieën laat zakken, kantelen deze naar buiten. Als u de jaloezieën optrekt, kantelen deze eerst naar binnen. Hierdoor kunt u de hoeveelheid zonlicht die binnenkomt perfect op uw wensen afstemmen.
Kleuren
De jaloezieën zijn leverbaar in negen verschillende kleuren. Alle onderdelen (zoals bovenbak, onderbalk, ladderkoord en bediening) zijn op de kleur van de jaloezieën afgestemd. Een uitgebreid palet aan kleuren zorgt ervoor dat u altijd een oplossing kunt vinden die aan uw wensen voldoet. De jaloezie is leverbaar in 9 kleuren. De kleuren van alle onderdelen zijn afgestemd op de lamelkleur. Bekijk ook de brochure voor een overzicht van de verschillende kleuren.

Energieprestaties

In samenwerking met de meest vooraanstaande onderzoeksinstituten op het gebied van nanotechnologie is de gepatenteerde gecoate V95 jaloezie ontwikkeld, speciaal voor toepassingen in combinatie met selectieve coatings en triple beglazing. Deze jaloezie heeft de volgende voordelen: • Lagere g-factor• Verbeterde Ug-waarde• Lagere temperatuur van het glas
Gelijkwaardig alternatief voor buitenzonwering in EPC berekening
Door de lage zontoetreding kan Pilkington Insulight™ met ScreenLine® als gelijkwaardig alternatief worden toegepast voor isolatieglas + buitenzonwering in een EPC berekening conform NEN 7120. In combinatie met warmtereflecterend glas Pilkington Optitherm™ S3 wordt een zontoetreding (LT) lager dan 18% gehaald. Pilkington Insulight™ met ScreenLine® biedt de ontwerper van een gebouw een duurzame oplossing om de koellast te beperken en het gebouw gebonden energieverbruik te reduceren zonder dat het gevelaanzicht verandert.

Kan ik zelf kiezen welke kleur jaloezie en spouwkleur ik wil?
Je kan kunt voor de jaloezie kiezen uit 9 kleuren. Zie de productafbeeldingen.
Voor de spouw kunt u uit grijs en zwart kiezen.

Kan ik Pilkington Insulight™ met ScreenLine® – zonwering tussen glas – achteraf in mijn kozijn laten inbouwen?
Ja, dat is heel goed mogelijk ter vervanging.

Hoe weet ik dat het systeem goed werkt?
De leverancier van de zonwering die tussen het glas zit heeft de systemen uitgebreid getest. De meeste systemen zijn getest op 20.000 cycli. Dit betekent 20.000 keer neerlaten en weer optrekken. Een voorbeeld: je gaat een handbediend systeem in de ochtend optrekken, halverwege de ochtend weer neerlaten, in de middag weer optrekken en ’s avonds weer neerlaten; dan zijn dit nog maar 2 cycli. De (theoretische) levensduur in dit voorbeeld is 27,3 jaar.

Welke garantie wordt er op zonwering tussen glas van Pilkington Insulight™ met ScreenLine® gegeven?
Pilkington Nederland heeft jarenlange ervaring en produceert dit product al jarenlang succesvol. Er wordt dan ook minimaal 5 jaar garantie gegeven op de isolatieglas eenheid.

Kan ik Pilkington Insulight™ met ScreenLine® in mijn huidig isolatieglas plaatsen?
Het isolatieglas met geïntegreerde zonwering wordt als één geheel geleverd. Vandaar dat het niet mogelijk is om de zonwering in uw huidig isolatieglas tussen het glas te plaatsen.

Welke glassoorten zijn geschikt voor zonwering tussen glas?
Pilkington  Insulight™ S3 met ScreenLine® kan gecombineerd worden met vele verschillende glassoorten, zoals bijvoorbeeld veiligheidsbeglazing. We bieden via de webwinkel standaard HR++ glas 4mm – 22mm spouw – 4mm (30mm) en gelaagd HR++ 4mm – 22mm – 33.1 (32.37mm) aan. Er zijn nog andere glascombinaties met Gehard glas bijvoorbeeld waarmee ook andere glasmaten gerealiseerd kunnen worden. Deze kun je aanvragen via info@glasmaatje.nl

Wat is de prijs van zonwering tussen glas?
Over het algemeen kun je ervan uitgaan dat de kosten van het plaatsen van zonwering tussen glas (het plaatsen van isolatieglas met zonwering ertussen) vergelijkbaar is met het plaatsen van (binnen)zonwering of rolluiken. We gaan hierbij uit van een hoogwaardige kwaliteit (binnen) zonwering/rolluiken.

Waar kan zonwering tussen glas toegepast worden?
Pilkington Insulight™ met ScreenLine® is geschikt voor elke ruimte, zoals woonkamer, serre, keuken, slaapkamer, badkamer en kantoor.

incl. 21% btw €

406.21

excl. 21% btw €

335.71

art.nr.: p.screenU22-4-4

Nieuw
Nieuw

incl. 21% btw €

577.65

excl. 21% btw €

477.40

art.nr.: p.screen.4-16-33.1

Nieuw

incl. 21% btw €

599.68

excl. 21% btw €

495.60

art.nr.: p.screen33.1-16-33.1

Wil je Cookies accepteren?