VERANDA DOUGLAS BOUWPAKKET GLAZEN DAK

Compleet Luxe Veranda zelf bouwpakket van 14cm dik Douglas Duplo geschaafd glad balkhout. Inclusief een schroefprofielpakket voor het maken van uw overkapping met gelaagd veiligheidsglas.
Met een houten veranda kunt u op ieder gewenst moment genieten van het buitenleven, vier seizoenen lang. Een veranda verbindt uw tuin met de woning en geeft meerwaarde aan uw leef genot. Hierdoor kunt u ’s avonds net even wat langer genieten van de heerlijke lente- of (na)zomeravond.

Alle balken zijn op maat gezaagd, duplo verlijmd glad geschaafd. Dit geeft een hogere kwaliteit dan massief geschaafd hout. De duplo verlijming zorgt voor minimale kromtrekking (tordering) en splijting van het hout!

Het complete bouwpakket wordt geleverd met (schroefbare) aluminium profielen, sier/kliklijsten in zwart RAL 9005,  RAL9010 wit of RAL7016 antraciet, bevestigingsmateriaal en een handleiding en glas of polycarbonaat. Vanaf 3 mtr breed x  2.5 diep tot en met 8 mtr breed x 5 mtr diep en tegen meerprijs a 10% op maat. Alle balken zijn op maat gezaagd, gekantfreesd en bewerkt. Met pen en gat en zwaluwstaartverbindingen. Pakket wordt geleverd met een profielsysteem voor glas, bevestigingsmateriaal en een montagehandleiding. Vele standaardmaten vanaf 3 mtr breed x  2.5 diep tot en met 8 mtr breed x 3.5 mtr diep en maatwerk (kies de eerste grotere maat dan uw gewenste veranda dak maat en vul uw eigen maat in) Douglas hout heeft van nature een hoge duurzaamheid en sterkte.

Het spint is bleekbruin, het kernhout is roze-bruin. Het kernhout valt onder duurzaam klasse 3-4.Voordelen verlijmen van staanders en gordingen: minder kromtrekken, minder kans op scheurvormingen, sterker dan massief gezaagd.

Zie onderstaande links naar montagehandleidingen van diverse varianten.

MONTAGEHANDLEIDING DOUGLAS VERANDA ONDERBOUW VRIJSTAAND
MONTAGEHANDLEIDING DOUGLAS VERANDA ONDERBOUW MUURAANBOUW
MONTAGEHANDLEIDING DAKPAKKET VOOR GLAS P20
MONTAGEHANDLEIDING DAKPAKKET VOOR GLAS P50 (MET SIERKLIKLIJST)
MONTAGE HANDLEIDING GOOTSOORTEN

DAKPAKKET VOOR POLYCARBONAAT

incl. 21% btw €

871.20

excl. 21% btw €

720.00

art.nr.: dep.glz

incl. 21% btw €

247.00

excl. 21% btw €

204.13

art.nr.: 2140000