Triple Driedubbel glas HR+++

Overweegt u om triple driedubbel glas te laten plaatsen? HR+++ glas heeft een hoge isolatiewaarde met 3 glasplaten i.p.v. 2 zoals bij HR++ isolatieglas (dubbelglas). Ruiten met triple glas geven ook meer inbraakbestendigheid en een hogere geluidsreductie. Ons triple glas is op maat te bestellen en eventueel ook met Zonwerend SUN verkrijgbaar. Bekijk ons aanbod en de maatwerkmogelijkheden op onze website of neem contact met ons op


Wat is triple (HR+++) glas?

HR+++ glas is eigenlijk geen dubbel glas, maar driedubbel glas. Waar dubbel glas bestaat uit 2 glasplaten met een laag stilstaande lucht van edelgas (argongas) ertussen, is daar bij driedubbel glas nog een extra glasplaat aan toegevoegd. Het resultaat is een nog beter isolerende ruit, waardoor de warmte bijna perfect in huis kan worden gehouden, wat resulteert in energiebesparing en lagere verwarmingskosten.

Voordelen van driedubbel glas

Het plaatsen van triple glas biedt verschillende voordelen, waaronder:
  • Betere thermische isolatie
  • Geluidsisolatie
  • Vermindering van koude zones bij ramen, wat zorgt voor meer comfort in huis.
  • Helpt om condensatie op ramen te verminderen.
  • Preventie tegen inbraak
De extra glaslaag en de isolerende luchtruimtes of gasvulling in het glas maakt het een prettig isolatieglas. Echter, niet alle woningen zijn geschikt voor de installatie van driedubbel glas. Laat daarom eerst een specialist beoordelen of het plaatsen van triple glas in uw woning mogelijk is.

Ons aanbod triple glas

Bij Glasmaatje bestelt u eenvoudig en snel triple glas op maat. U hoeft zich geen zorgen te maken over de kwaliteit van ons glas. Wij leveren uitsluitend glas van A-kwaliteit met KOMO certificering. Ons driedubbel HR+++ glas is een hoogwaardig Nederlands fabricaat. Het triple glas bevat een hoge geluidswerende-, inbraakwerende- en veiligheidswaarde. Op onze website vindt u de maatwerkmogelijkheden per product. U kunt uw triple glas ophalen op één van onze afhaallocaties of laten bezorgen door de ervaren logistiek van de fabrikant of door ons eigen logistiek op het aangegeven afleveradres.  Naast driedubbel glas bieden wij diverse andere soorten isolatieglas, waaronder gehard isolatieglas en gelaagd isolatieglas. Bekijk ons hele aanbod online en ontdek onze maatwerkmogelijkheden.

HR+++ glas plaatsen

Triple glas HR+++ wordt toegepast in kozijnen en ramen van huizen en gebouwen voor betere warmte-isolatie en zontoetreding wordt aangenaam gereduceerd. Het installeren van triple glas kan complex zijn en vereist vaardigheden op het gebied van glasinstallatie. Het wordt aanbevolen om een professionele glaszetter in te schakelen om ervoor te zorgen dat het glas correct wordt geïnstalleerd en eventuele garanties van de fabrikant behouden blijven.  Triple glas is over het algemeen iets dikker en zwaarder dan dubbel glas, daarom kan het vereisen dat raamkozijnen worden aangepast of versterkt om het extra gewicht te kunnen dragen. Het is belangrijk om de structurele mogelijkheden van uw raamkozijnen te laten beoordelen voordat u besluit over te gaan op triple glas.

Waarom kiezen voor Glasmaatje?

Wij zijn al meer dan 10 jaar de specialist in alle soorten glas en toepassingen van glas. U geniet bij ons van ruime mogelijkheden in het bestellen van topkwaliteit glas en alle benodigdheden. In ons aanbod vindt u betaalbaar glaswerk dat professioneel wordt geleverd, zodat u zorgeloos uw glaswerk kunt bestellen. Wij bezorgen in Nederland, België en Duitsland, maar beschikken ook over meerdere afhaallocaties. Wanneer u uw triple glas op maat bij Glasmaatje bestelt bent u verzekerd van:
  • Glas van A-kwaliteit met KOMO certificering
  • Levering door ervaren logistiek
  • 10 jaar fabrieksgarantie op lek- en blindslag (dubbelglas)
Ook voor alle andere soorten glas bent u bij ons het juiste adres. Zo vindt u binnen ons assortiment ook spatscherm glas keuken, beloopbaar glas, gehard glas en zonwerend isolatieglas

VEEL GESTELDE VRAGEN

Een aantal veelgestelde vragen hebben we hieronder beantwoord. Heeft u andere vragen, dan kunt u de klantenservice raadplegen. Is uw vraag niet beantwoord na het raadplegen van onze klantenservice, dan kunt u altijd contact opnemen. We vragen u alvorens ons te bellen uw vraag aan ons te stellen via e-mail.
Het belangrijkste verschil tussen driedubbel glas en dubbel glas is het aantal glaslagen. Dubbel glas bestaat uit twee glaslagen, terwijl triple glas uit drie glaslagen bestaat. Het extra glas en de luchtruimtes/gasvulling bieden een hogere thermische en geluidsisolatie dan dubbel glas.
Triple glas is sterker dan enkel- en dubbel glas, maar niet volledig krasbestendig. Krassen kunnen ontstaan bij het stoten aan harde voorwerpen of schurende materialen.
De kosten van triple glas kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de grootte van de ramen, het type glas, de leverancier en de installatiekosten. Over het algemeen is dredubbel glas duurder dan dubbel glas, maar het kan op de lange termijn energiebesparingen opleveren die de investering rechtvaardigen.
Ja, driedubbel glas laten plaatsen is meestal duurder dan dubbel glas vanwege de extra glaslaag en de complexiteit van de productie. Het exacte prijsverschil kan variëren, afhankelijk van factoren zoals de grootte van de ramen, het type glas en de leverancier. Het is belangrijk om offertes op te vragen bij verschillende glasleveranciers.
Ja, HR+++ glas kan helpen bij het verminderen van condensatie op ramen. Omdat de binnenste glaslaag beter geïsoleerd is, is het oppervlak warmer, waardoor de kans op condensvorming wordt verminderd.