Zwarte glazen deur

Zwarte glazen deuren behoren tot een van de woontrends van vandaag. Dat is ook niet vreemd. Een zwarte glazen deur heeft niet alleen functionele voordelen, maar voegt esthetisch ook veel toe aan een ruimte. Benieuwd naar de mogelijkheden? Stel eenvoudig jouw eigen glazen deuren samen bij Glasmaatje. Bepaal zelf de afmetingen, draairichting, soort glas en glasbeslag.

Bij Glasmaatje.nl kunt je terecht voor een glazen binnendeur op maat. We horen bij de beste leveranciers van glazen binnendeuren in België en Nederland. Een glazen binnendeur kan voor elk doel worden gebruikt. De glazen deur wordt met de grootste precisie vervaardigd om jouw interieur op te fleuren. Zelfs als je een deur met een speciale maat nodig hebt, kunnen wij jouw interieur of exterieur voorzien van designdeuren.

We bieden hier de mogelijkheid om zo’n stijlvolle glazen binnen- en of buitendeuren online te bestellen. Deze gehard glas binnendeur wordt gemaakt van gehard veiligheidsglas dat er niet alleen mooi uitziet, maar ook blijvend stijlvol is. Er is keuze uit verschillende soorten glas. Van transparant glas to matglas of figuurglas.  Als je meer informatie nodig hebt over één van de onderstaande producten of meer informatie over andere producten die door ons worden aangeboden, raadpleeg dan via Klantenservice onze contactgegevens.


Mogelijkheden voor type deur : een pendeldeur, draaideur, dubbele taatsdeur schuifdeur.

KIES UW GLAS (maten en glassoort)
KIES SCHARNIEREN (afhankelijk type deur)

1. Je kiest het glas voor de deur hier: STEL HET GLAS SAMEN
2. Je kiest je gewenste Scharnieren en Deurgreep of Loopslot; wat per product in deze categorie staat.
Glasmaatje zorgt voor de juiste maten van uw glazen deur als u de strak gemeten maten invult. (zie tab Inmeten).
KIES HET BESLAG, KLEUR EN UITVOERING DAT BIJ UW TYPE DEUR PAST (STOMP, OPDEK, SCHUIF, PENDEL/TAATS) OM UW DEUR COMPLEET TE MAKEN.
De prijs van het glas alleen is inclusief polygeslepen afgewerkte randen en 5 glasbewerkingen voor het beslag wat je erbij bestelt. Alleen vormglas/vorm zandstralen heeft een meerprijs.

Je kunt het overzicht bekijken in CATEGORIE GLASBESLAG
Bekijk ook de Uitgebreide Catalogus van wat er aan beslag door Glasmaatje verder nog leverbaar is op glazen deuren gebied. We kunnen je de prijs mededelen als je die even opvraagt bij ons.


Geef eenvoudig de strak gemeten, letterlijke maten op. Want als je bij ons ook het glasbeslag zoals de scharnieren en deurknop bestelt, houden wij gewoon rekening met een benodigde aftrek en draaispeling zodat je deur altijd past!

Indien je geen glasbeslag als scharnieren en deurgreep bij ons besteld en ons niet informeert dan geef je altijd de maten op die je zelf berekend hebt. Dus netto maten. Wij kunnen dan geen rekening houden met een extra aftrek. Mocht je wel beslag bij ons kopen en het zelf prima kunnen berekenen is ook goed.
-Hierboven bij Kortste en Langste zijde in cm geeft u de STRAKKE, LETTERLIJKE MATEN op.
Vul in bij Kortste zijde in mm. De breedte van de opening waar de hardglazen ( douche ) deur wordt geplaatst:
Meet op drie punten: A. boven B. in het midden C. onder. Neem van deze drie maten de kleinste maat. Dit is de strakke, letterlijke breedte van de opening.
Vul in bij Langste zijde in mm. De hoogte van de opening waar de hardglazen (douche) deur wordt geplaatst: Meet op 2 punten: D. links van boven naar onder E. rechts van boven naar onder. Neem van deze 2 maten de kleinste maat. Dit is de strakke, letterlijke hoogte van de opening.
LET OP wat Glasmaatje niet kan weten en waar u wel zelf aan moet denken. Wilt u boven de deur een vrije ruimte open laten, dan haalt u zelf deze ruimte van de hoogte af. Houdt u ook rekening met de dikte van bijvoorbeeld de vloerbedekking, cementafdeklaag en als er nog tegels of parket geplaats moet worden etc. Indien u niet via ons het beslag bestelt, dan moet u van de breedte 10mm extra afhalen en van de hoogte 15mm extra afhalen. Scharnieren worden standaard bij deuren van ca. 2000mm hoogte op 200 mm van boven en van onder geplaatst.


Uitvoering
Heeft u een deuropening met deurposten?
– Stompe deur (ook wel inleg- of sponningdeuren genoemd) valt geheel in de deurpost en wordt afgehangen aan scharnieren- Opdekdeur valt gedeeltelijk op de deurpost (opdekrand) en wordt afgehangen met speciale paumelle scharnieren. Het voordeel van een opdekdeur is dat deze minder tocht doorlaat en daarnaast ook gemakkelijk te plaatsen is.
U heeft of u wilt geen deurpost:
– Pendeldeur, Taatsdeur of klapdeur. Een binnendeur die naar beide zijden open en dicht kan (klapdeur. Je hebt dan echter wel een vlakke stevige rand nodig waarop de pendeldeur scharnier gemonteerd kan worden. Een ideale toepassing wanneer u een glazendeur wenst die kan doordraaien maar waar u niet in de vloer (bijv. door vloerverwarming, parket of marmer) kunt uithakken.
 Schuifdeur
Ruimte besparend omdat uw deur niet de ruimte indraait. U heeft alleen de ruimte naast de deur nodig waar een deel van de deur overheen kan schuiven bij opening van de deur.

incl. 21% btw €

254.02

excl. 21% btw €

209.93

art.nr.: T.60PHP-zw

incl. 21% btw €

43.50

excl. 21% btw €

35.95

art.nr.: CRL.SQH15300MBL

incl. 21% btw €

119.68

excl. 21% btw €

98.91

art.nr.: T.04200337-52

incl. 21% btw €

22.51

excl. 21% btw €

18.60

art.nr.: T.027035079-A

incl. 21% btw €

307.63

excl. 21% btw €

254.24

art.nr.: T.25QU13160

incl. 21% btw €

29.28

excl. 21% btw €

24.20

art.nr.: BO 5206711B

incl. 21% btw €

691.49

excl. 21% btw €

571.48

art.nr.: 13DF01M24


Glazen zwarte deur: de trend van nu

Een glazen deur in het zwart is de trend van nu en dat heeft zo zijn redenen. De keuze voor voor zwart zal de deur een modern en strak uiterlijk geven. Bij bijvoorbeeld een grote industriële glazen deur past is een zwart design een goede keuze, dit geeft namelijk een stijlvolle industriële look. Meer klassiek? Wellicht is een glazen pendeldeur dan iets voor jou.  Wat voor deur je ook kiest, de kleur zwart zal altijd een esthetische toevoeging zijn. 

Een zwarte deur met glas zelf samenstellen

Bij Glasmaatje kan je helemaal zelf jouw zwarte deur samenstellen. Naast het kiezen van het soort en de maat van de zwarte glazen deur is er keuze in het soort glas. Een glazen deur is gemaakt van gehard glas. Gehard glas is door de speciale behandelmethode vijf keer sterker dan regulier glas en daarom ook veiliger. Bij het kiezen van het soort glas heb je vele mogelijkheden. Zo kan je naast transparant glas ook kiezen uit vele verschillende kleuren. Tot slot bepaal je ook het glasbeslag helemaal zelf. Er zijn verschillende stijlen beschikbaar.

Bestel een zwarte glazen deur bij Glasmaatje

Glasmaatje is sinds 2013 een professionele webwinkel waar je veilig topkwaliteit glazen wanden, deuren, glas, en lichtstraten klemprofielen van West-Europees fabricaat kan kopen. In ons aanbod vind je enkel glaswerk en profielen van de allerhoogste kwaliteit tegen een scherpe prijs. Wij bezorgen in Nederland, België en Duitsland, maar beschikken ook over meerdere afhaallocaties. Heb je een project thuis of op werk waar maatwerk voor nodig is, dan ben je bij Glasmaatje aan het juiste adres! Wanneer jij een glazen zwarte deur bij Glasmaatje bestelt ben je verzekerd van:
  • Glas van A-kwaliteit met KOMO certificering
  • Volledig op maat gemaakt
  • 10 jaar fabrieksgarantie op lek- en blindslag (dubbelglas)
  • Levering door ervaren logistiek

Veelgestelde vragen

Een aantal veelgestelde vragen hebben we hieronder beantwoord. Heb je andere vragen, dan kan je onze klantenservice raadplegen. Is jouw vraag niet beantwoord na het raadplegen van onze klantenservice, dan kan je altijd contact opnemen. 
Jazeker, een glazen deur bestel je bij Glasmaatje helemaal op maat. Alle industriële elementen kies je zelf uit. Je vindt bij ons zwarte metalen handgrepen, scharnieren en steellook strips. Ook kan je uit verschillende soorten glas kiezen. 
Absoluut, alle facetten van een deur kan je zelf samenstellen. Van het type glas, glasbeslag, glasprofielen tot natuurlijk de afmetingen. Alles bepaal jezelf. Heb je ergens vragen over? Dat kan natuurlijk. Neem hiervoor contact op met een van onze specialisten. 
Nee, wij meten niet in. Wil je hulp bij het inmeten? Kijk dan een van onze instructievideo’s of neem contact op. Onze specialisten helpen je graag verder.
Nee, wij meten niet in. Wil je hulp bij het inmeten? Kijk dan een van onze instructievideo’s of neem contact op. Onze specialisten helpen je graag verder.
Dit is natuurlijk afhankelijk van je eigen smaak. De eerste stap is natuurlijk de juiste afmetingen weten. Weet je die, dan kan je kijken naar de verschillende glasprofielen, deurbeslagen en type glas. Heb je vragen over alle verschillende mogelijkheden? Dat begrijpen wij maar al te goed. Neem dan contact op. Wij helpen je graag verder.
Geef eenvoudig de strak gemeten, letterlijke maten op. Want als je bij ons ook het glasbeslag zoals de scharnieren en deurknop bestelt, houden wij gewoon rekening met een benodigde aftrek en draaispeling zodat je deur altijd past!
Een glazen deur heeft talloze voordelen. Zo voegt het waarde toe, brengt het meer daglicht en laat het een ruimte optisch groter lijken.
Nee, een glazen deur heeft nagenoeg geen onderhoud nodig. Je hoeft alleen het glas zo nu en dan schoon te maken met Glassex of een schoonmaakmiddel.