Spatscherm keuken glas

Heb je last van een vieze achterwand in de keuken of wil je jouw keuken opknappen? Dan is een glazen spatscherm voor in de keuken hetgeen wat je zoekt. Door een spatscherm te plaatsen krijgt jouw keuken een schone en luxe uitstraling. Door een glazen keuken achterwand te plaatsen krijgt jouw keuken een geheel andere uitstraling. Een glazen spatscherm is niet alleen stijlvol, maar ook hygiënisch. Glasmaatje levert glas van A-kwaliteit volledig op maat. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op of bestel gelijk hieronder.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op of bestel gelijk hieronder.

Nieuw

incl. 21% btw €

93.90

excl. 21% btw €

77.60

art.nr.: .gehkglsk

incl. 21% btw €

268.62

excl. 21% btw €

222.00

art.nr.: Tim2

incl. 21% btw €

307.34

excl. 21% btw €

254.00

art.nr.: Tim3


Wat is een glazen spatscherm voor in de keuken?

Een spatscherm voor in de keuken is een keuken achterwand gemaakt van glas. Het is een trend die steeds vaker terugkomt. Het geeft niet alleen een luxe uitstraling maar heeft ook vele praktische voordelen. Zo is een glazen spatscherm een stuk hygiënischer dan bijvoorbeeld stucwerk of tegels. Tevens is een spatscherm eenvoudig schoon te maken. Een glazen spatscherm voor in de keuken is maatwerk. Nagenoeg alle afmetingen zijn mogelijk en daarnaast kan je bij ons kiezen uit verschillende kleuren glas en schroef knoppen. 

Wat zijn de voordelen van een glazen spatscherm keuken?

Een spatscherm van glas kent vele voordelen. Het weerspiegelende glas geeft een ruimer effect waardoor de keuken groter lijkt. Ook neemt glas geen licht op maar weerspiegelt het juist waardoor de ruimte lichter kan worden.  Een spatscherm is gemaakt van gehard glas. Dit type glas is vijf keer sterker dan regulier glas en kan tegen hoge temperaturen en temperatuurverschillen. Ideaal dus voor in de keuken en achter het fornuis. Tot slot is het eenvoudig schoon te maken omdat er geen vuil in de voegen kan achterblijven en door het gladde oppervlak zal viezigheid minder makkelijk hechten.

Verschillende soorten glasplaten keuken

Wij bieden verschillende soorten glasplaten voor in de keuken. Je kan je glazen keuken achterwand volledig op maat bestellen. Zo kun je onder andere aangeven welke vorm, randbewerking, glassoort, glasdikte en glaskleur je prefereert. Zo wordt een spatscherm pas echt maatwerk! Je hoeft enkel onze stappen te doorlopen. 

Gehard spatscherm 

Een spatscherm voor in de keuken wordt gemaakt van gehard glas. Gehard glas, ook bekend als veiligheids of gelaagd glas, is een extra sterk type glas dat ook erg toepasbaar is. De eigenschappen van gehard glas zijn ideaal voor een achterwand in de keuken. Gehard glas is vijf keer sterker dan regulier glas en is bestand tegen grote temperatuurverschillen en een temperatuur van 500 graden. Ideaal glas om in de keuken te gebruiken. 

Glazen spatscherm keuken op maat bestellen

Bij ons bestel je een glazen spatscherm volledig op maat. Je kan jouw spatscherm helemaal zelf samenstellen. Zo kan je de vorm, afmetingen, randafwerking, glasdikte en kleur zelf aangeven. Wij kunnen de bestelling thuis afleveren, maar het is ook mogelijk om het zelf op te halen bij een van onze afhaallocaties. Wij leveren uitsluitend A-kwaliteit glas met een KOMO certificering. Zo ben je verzekerd van de allerhoogste kwaliteit.

De service van Glasmaatje

Voor een glazen keuken spatscherm ben je bij ons aan het juiste adres. Glasmaatje is sinds 2013 een professionele webwinkel waar je veilig topkwaliteit glas en aluminium klemprofiel voor overkappingen c.q. complete lichtstraat en veranda van West-Europees fabricaat kan inkopen. In ons aanbod vind je betaalbaar glaswerk dat professioneel wordt geleverd, zodat je zorgeloos glaswerk kan bestellen. Wij bezorgen in Nederland, België en Duitsland, maar beschikken ook over meerdere afhaallocaties. Wanneer je een spatscherm bij Glasmaatje bestelt ben je verzekerd van:
  • Glas van A-kwaliteit met KOMO certificering
  • Levering door ervaren logistiek
  • 10 jaar fabrieksgarantie op lek- en blindslag (dubbelglas)
  • Volledig op maat gemaakt 
Een aantal veelgestelde vragen hebben we hieronder beantwoord. Heb je andere vragen, dan kan je onze klantenservice pagina raadplegen. Is jouw vraag niet beantwoord na het raadplegen van onze klantenservice, dan kan je altijd contact opnemen. 

VEEL GESTELDE VRAGEN

Helder glas voor de keuken is transparant en weerspiegelend. Dit zorgt ervoor dat de keuken lichter en ruimer oogt. Mat glas geeft een geheel andere uitstraling en vraagt om meer onderhoud. Mat glas is gevoeliger voor vuil maar ook eenvoudig schoon te maken met een sopje.
Een glazen spatscherm wordt geleverd met gaatjes in de hoeken. Zodoende kan je eenvoudig het glas met schroef knopjes aan de wand monteren. Of als het glas gelakt is aan de achterzijde dan kan het met zuurvrije lijmkit gemonteerd worden. Plaats om de 15 centimeter een aantal verticale strepen (geen lussen) op de achterzijde (gelakte zijde)en plaats het glas (tegen de achterwand) een paar mm boven het aanrechtblad. Ligt aandrukken is voldoende.
Onze glazen spatschermen zijn hitte- en warmtebestendig en daarom bij uitstek geschikt om achter het fornuis te plaatsen.
De kosten van een stuk glas voor in de keuken kunnen erg verschillen. Je kan je voorkeuren selecteren en je eigen glazen keuken achterwand samenstellen. De bijbehorende kosten vind je op onze website. Op de productpagina kan je de eigen maten configureren.
De gemiddelde levertijd van ons glas voor in de keuken is 3 a 4 werkweken. Voor de exacte levertijden kun je de product beschrijvingen of veelgestelde vragen op de website raadplegen.