Toont alle 6 resultaten

SUNCOOL – WARMTE- EN ZONWEREND ISOLATIEGLAS

Suncool™ glas vermindert zonnewarmte en biedt een hoge mate van lichtdoorlatendheid en biedt zo een comfortabele en prettige omgeving om in te wonen en te werken.
De verdeling en werking van zonwerend / warmtewerend glas is als volgt in de volgende uitvoeringen verkrijgbaar:
LTA/ZTA  71/39 – 70/40 – 66/33 – 50/25 – 30/17.
LTA is Licht toetreding in % / ZTA is Zon toetreding in % (warmte). Hoe meer warmte werend, hoe minder licht toetreding. De 71/39 is het meest neutraal qua aanzicht en laat het meeste licht door. De 30/17 is het donkerste en houdt de meeste zon buiten. Meestal wordt de 71/39 toegepast.

Glas reguleert energietransmissie door middel van: reflectie, transmissie en absorptie
Deze worden als volgt gedefinieerd:
(1) Reflectie – het percentage zonnestraling dat direct gereflecteerd wordt
(2) Directe transmissie – het percentage direct doorgelaten zonnestraling
(3) Absorptie – het percentage zonnestraling dat door het glas wordt geabsorbeerd
Suncool™ glas 70/40 is vooral geschikt voor kantoren en woningen waar veel natuurlijk licht nodig is. Dit product combineert goede zonwerende eigenschappen met een lage buitenlicht reflectie (10%) en een uitstekende thermische isolatie (Ug-waarde = 1,0 W/m²K).
Suncool™ glas 66/33 is speciaal ontwikkeld om aan de hoogste eisen te voldoen. Een neutraal uiterlijk is gezichtsbepalend voor een gebouw en woning en verhoogt het comfort. Daarnaast biedt ze uitstekende thermische isolatie met een Ug-waarde van 1,0 W/m²K.


Pilkington Suncool™ kan alleen worden gebruikt in isolatieglas. Pilkington Suncool™ producten zijn geschikt voor kantoorgebouwen en woningen met grote gevel- of dakramen. Pilkington Suncool™ is ontworpen voor optimale prestaties in grote glasoppervlakken en verkrijgbaar in veel verschillende uitvoeringen.
Indien veiligheidsglas vereist is, kan Pilkington Suncool™ ook gelamineerde uitvoering geleverd worden.
Zonwerende beglazing kan bijdragen aan energiebesparing.
In een warm klimaat of bij gebouwen met een hoge interne belasting wordt zonwerende beglazing gebruikt om de toetreding van warmte te minimaliseren door zonne-energie te reflecteren en door hinderlijk fel licht buiten te houden. In een meer gematigd klimaat kan het glas toegepast worden door de juiste zonwerende eigenschappen en hoge lichtdoorlatendheid van daglicht te combineren.
Tijdens de winter kan beglazing met een lage emissiefactor het warmteverlies reduceren en de gratis zonnewarmte het gebouw verwarmen, zonder significant verlies van daglicht. Dit betekent dat het gebouw in de zomer erg warm wordt – tenzij zonwerende beglazing wordt toegepast. De juiste beglazing kan helpen de kosten te verminderen en de energieprestatie van een gebouw gedurende het hele jaar te verbeteren.

Pilkington Suncool™ 70/39 is vooral geschikt voor kantoren en woningen waar veel natuurlijk licht nodig is. Dit product combineert goede zonwerende eigenschappen met een lage buitenlicht reflectie (10%) en een hoge thermische isolatie (Ug-waarde = 1,0 W/m²K).
Pilkington Suncool™ 50/25 is speciaal ontwikkeld om aan de hoogste eisen te voldoen. Dit product heeft een neutraal uiterlijk, is gezichtsbepalend voor een gebouw en verhoogt het comfort. Daarnaast biedt het een uitstekende thermische isolatie met een Ug-waarde van 1,0 W/m²K.
Pilkington Suncool™ 70/35 is dankzij de zeer lage energiedoorlatendheid en de uitermate hoge lichtdoorlatendheid de ideale keuze. Het biedt een uitstekende thermische isolatie met een Ug-waarde van 1,0 W/m²K.
Pilkington Suncool™ 50/25 maar heeft een blauwere reflectie. De blauwe kleur voldoet aan de vraag wanneer kleur en prestatie in één product moeten worden gecombineerd. De kleuroverdracht van binnen naar buiten blijft neutraal.
Pilkington Suncool™ 30/17 biedt maximale bescherming tegen zonnestraling en schittering. Dit product is ontworpen voor grote gevels en daken. Dankzij de goede zonwerende eigenschappen is dit product uitermate geschikt voor toepassingen waar een hoge mate van zonwering gewenst is.

Nieuw

incl. 21% btw €

117.49

excl. 21% btw €

97.10

art.nr.: znw71-39sungl-1

Nieuw

incl. 21% btw €

137.01

excl. 21% btw €

113.23

art.nr.: znw60-31sungl-1-1

incl. 21% btw €

233.83

excl. 21% btw €

193.25

art.nr.: zonwglsext-60/31

incl. 21% btw €

145.10

excl. 21% btw €

119.92

art.nr.: znw71-39gl

incl. 21% btw €

182.94

excl. 21% btw €

151.19

art.nr.: znwglsxt60/33lt-1z

Wil je Cookies accepteren?