GLASMAATJE DESIGN

Ontdek Glasmaatje Design voor elegante glazen decoratie: vazen, potten, spiegels en meer decoratie. Uniek en stijlvol voor elk interieur.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Ontdek de wereld van Glasmaatje Design, een oase voor toegankelijk geprijsde, verfijnde en veelzijdige glasdecoratie.

Gespecialiseerd in een breed scala aan interieur glasproducten, biedt Glasmaatje Design een assortiment artikelen die een prachtige blikvanger in huis of tuin zijn. Glas heeft van nature aantrekkingskracht en is veelzijdig in eigenschappen. Glas is praktisch in toepasbaar in bijna alles. Bij Glasmaatje Design concentreren we ons op het esthetische aspect. Elk product wat we verkopen heeft een uniek element in zich. Het product wordt niet in een machinale serie productie gemaakt. Bijvoorbeeld kan de vorm van een vaas of pot van een lijn of merk kan wel hetzelfde zijn, maar dan is de bewerking in detail nooit hetzelfde. Onze collectie omvat onder andere elegante glazen vazen, verschillende potten, decoratieve rechte spiegels met uniek handgemaakte houten of metalen lijst, ronde spiegel in brons of grijs of antiek, ovale spiegels maar ook de organische spiegel met zijn eigen uniek design of de organische vorm glasplaat voor de boomstamtafel en elke andere stijlvolle glazen tafel met een prachtig onderstel. Naast andere glas gebaseerde interieuritems zijn onze producten allemaal ontworpen om de stijl, design en sfeer van elke ruimte in huis of tuin te verhogen.
Elk stuk in onze prachtige collectie is met precisie vervaardigd en omarmt de schoonheid en helderheid van glas. Onze vazen en potten zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en maten, perfect voor het tonen van bloemstukken of als een op zichzelf staand statement stuk. Onze spiegels, ontworpen met zowel functionaliteit als stijl in gedachten, dienen als middelpunt in elke kamer, reflecteren licht en creëren een illusie van ruimte. Onze glazen tafels, van salontafels tot eettafels, combineren de transparantie van glas met de kracht van metaal en hout, wat zorgt voor duurzaamheid en een moderne touch, stijlvolle aan je huis en tuin.

Kenmerken:

  • Breed Scala aan Producten: Van glazen vazen en glazen potten tot spiegels en tafels, geschikt voor elke interieurontwerp behoefte.
  • Hoogwaardige Materialen: Vervaardigd uit eersteklas glas, gecombineerd met duurzaam aluminium en natuurlijk hout.
  • Milieuvriendelijk: Met nadruk op duurzaamheid zijn onze glasproducten gerecycled en/of recyclebaar, in lijn met milieubewustzijn.
  • Artistieke Ontwerpen: Elk item heeft een uniek design, geschikt voor moderne, hedendaagse of klassieke interieurs.
  • Bezichtiging in Showroom: Bekijk onze producten persoonlijk bij Glasmaatje BV aan de Koning Willem Alexanderlaan nummer 11-13